Trappevask i København

Man bør ikke gå på kompromis, når det gælder trappevask. I en ejendom er trappeopgangen noget af det første, man ser, når man ankommer som gæst eller beboer. Som bekendt er førstehåndsindtrykket vigtigt. Man kan sige, at trappeopgangen – sammen med bygningens facade – er ejendommens ansigt udadtil. Det er derfor vigtigt, at der jævnligt bliver foretaget en grundig trappevask.

Når det gælder trappevask i København, er der flere ting, man kan lægge vægt på, for at afgøre, om der er tale om effektiv og grundig rengøring. En trappevask kan være mere eller mindre omfattende, så det er vigtig at se på, om trappevasken for eksempel omfatter, at trappen bliver fejet først, og om eventuelle måtter bliver banket eller støvsuget. Bliver der i det hele taget gjort rent under måtterne, eller lader man dem ligge og vasker udenom? Der er også forskel på, hvordan man håndterer det støv, der fejes sammen. Det skal helst samles i beholdere, der kan forhindre, at alt for meget støv hvirvler op for blot at lægge sig på trappen igen – og på gelændere og andet træværk i opgangen.

Trappevask for dig og miljøet

Dernæst kan man kigge på de rengøringsmidler, der bliver anvendt. De fleste er interesseret i en miljøvenlig trappevask, og her er det afgørende, om rengøringsmidlerne er svanemærkede og allergitestede. Det har også en stor betydning for trappevaskens kvalitet, hvordan gulvklude mv. behandles. Hvor tit skiftes gulvkludene, og bliver de kogevasket efter brug? Det er heller ikke hensigtsmæssigt at vride kludene op i det snavsede vand. Her skal kluden i stedet skiftes ud med en ren. Hvis trappen bliver vasket med snavsede klude, er rengøringen jo ikke meget værd. Her må tommelfingerreglen være: Kun rene klude i rent sæbevand. De snavsede klude skal samles sammen og sendes til vask.

En trappevask i København kan i nogle tilfælde kun omfatte rengøringen af selve trappetrinene. Men for at opnå en ren, velplejet og præsentabel trappeopgang, er det en god ide at lade trappevasken omfatte mere end blot trappen. Det er derfor vigtigt at også hoveddør, gelænder, balustre, dørkarme, vindueskarme osv. bliver rengjort jævnligt.

Desværre findes der mange ejendomme, hvor trappevasken forsømmes, da det jo er både et besværligt og anstrengende arbejde at vaske trapper. Men det kan betale sig at gøre noget ud af det. Ikke alene gør en velholdt trappeopgang et godt indtryk på besøgende gæster i ejendommen, men en høj kvalitet i rengøringen af opgangen har også stor betydning for stemningen i ejendommen. En miljørigtig, effektiv og grundig rengøring forbedrer indeklimaet, og beboerne føler sig godt tilpas og er mere tilfredse, når trappeopgangen er ren og præsentabel. De synes, at det er rart at komme hjem.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på trappevask i København.

Få et tilbud på trappevask

Trappevask
Website by danielfrom.dk