Grønne områder

Det kan godt betale sig at benytte sig af professionelle til pleje af grønne områder og anlæg i for eksempel beboelsesejendomme eller virksomheder. På den måde sikrer man sig, at de grønne områder bliver plejet af fagligt kompetent personale med stor erfaring og ekspertise.

Både store og små grønne områder har brug for omhyggelig pleje. En græsplæne forbliver sund og smuk ved jævnlig græsslåning. Går der for lang tid mellem hver græsslåning, så græsset har vokset sig højt, vil der blive klippet en så stor del af hvert enkelt strå, at planten stresses og får et usundt og pjusket udseende.

Årligt tilbagevendende opgaver som hækklipning og beskæring af træer og buske kræver også en vis ekspertise: Man skal gøre det på det rette tidspunkt for at undgå, at træer og buske mister for meget saft og kraft ved beskæringen, ligesom man skal vide, hvor og hvor meget der skal skæres eller klippes af. Det er også vigtigt, at man benytter professionelle, skarpe redskaber til beskæringen. Man skal tænke på, at træet eller busken skal bruge energi på at hele såret efter beskæringen, og der er også risiko for, at såret bliver angrebet af bakterier eller svampe. Det vil sige, at det er yderst vigtigt, at man ved, hvad man foretager sig.

Trænger de grønne områder til at blive frisket op med nyt liv, kan der være brug for dels gødning af de eksisterende beplantninger, dels ny beplantning. Gødning kræver også en hel del ekspertise og erfaring, da fremgangsmåde og materialer afhænger af, hvilke planter, der er tale om, jordens beskaffenhed og stedets beliggenhed i forhold til sol, vind og vejr. Det samme gør sig naturligvis gældende ved ny beplantning. Når de nye planter skal udvælges, skal man tage hensyn til voksestedet: Man skal vælge planter, der passer til den pågældende type af jord, vejrforhold og pladsforhold. Det er for eksempel ikke en god fremgangsmåde at vælge et træ, der kan vokse sig meget stort, hvis det skal plantes et sted, hvor der ikke er meget plads. På samme måde bør man undgå beplantning med eksempelvis roser i et surbundsbed eller i meget sandet jord.

Er der et træ, der skal fældes, fordi det er blevet for stort eller måske angrebet af sygdom, er professionel assistance også langt at foretrække. Giver man sig selv i kast med træfældning, risikerer man dels at komme galt afsted, dels at komme til at ødelægge omgivende planter, buske og blomster, hvilket ingen naturligvis er interesserede i.

TT Gruppen tilbyder alle former for pleje af grønne områder, så du er sikker på, at planter, buske og træer bliver plejet med den største ekspertise og faglighed. Imens kan du selv blot nyde de kønne, grønne omgivelser.

Grønne områder
Website by danielfrom.dk