+
+

Du kan få fast ejendomsservice hos os

Vi hjælper med alt fra trappevask til grønne områder på din ejendom. Her er nogle af de opgaver vi hjælper med, men kontakt os endelig for specifikke opgaver og tilbud, der passer til dine behov.

Få et tilbud

+
+
Viceværtsfunktioner

Viceværtsfunktioner

En vicevært har mange forskelligartede opgaver. Ud over at holde ejendommen ren og vedligeholdt, så sørger viceværten typisk for trappevask, vinduespudsning og fejning af gade og fællesarealer og pleje af eventuelle grønne områder. Viceværten kan også føre tilsyn med vaskerier og varmecentraler, og snerydning om vinteren og meget andet.

Læs mere
Skadeservice

Skadeservice

Mange forskellige faktorer kan gøre skade på en ejendom. Hvad enten der er tale om skader efter brand, skybrud, indbrud, hærværk eller andre uheldige begivenheder, rykker vi hurtigt ud og kan dermed effektivt sørge for udbedring af skader og begrænsning af følgeskader.

Læs mere
Vinduespudsning

Vinduespudsning

Få pudset dine vinduer professionelt. Tidsforbruget alene gør det til en fordel for private, boligselskaber, andelsforeninger, offentlige institutioner og mange andre at benytte sig af fagfolk til opgaven. Og rene og velholdte vinduer er en vigtig del af ejendommens, husets eller bygningens ansigt udadtil.

Læs mere
Trappevask

Trappevask

Vi rengør trapper effektiv og grundigt. Vi fejer trappen først. Vi banker og støvsuger måtter og gør rent under måtterne. Og det støv, der fejes sammen, samler vi i beholdere, der forhindrer, at det hvirvler op og lægger sig på trappen igen - og på gelændere og andet træværk i opgangen.

Læs mere
Snerydning

Snerydning

Når vinteren nærmer sig med kulde og sne, opstår der mange problemer, som skal løses, og ekstra arbejde, der skal udføres. Fortove fyldt med sne kan være næsten ufremkommelige, og de er også ofte lumsk glatte og derfor risikable at gå på. Parkeringspladser fyldt med sne er heller ikke meget bevendt, og snedækkede gårdspladser er til daglige gene.

Læs mere
Tagrender og nedløb

Tagrender og nedløb

Få tjekket og renset dine tagrender. Tagrender og nedløb har en vigtig funktion med at lede vand væk fra tagfladerne og ned i kloaksystemet. Hvis tagrenderne er stoppede til eller utætte vil vandet løbe ned af ydermur, sokkel, døre og vinduer. Det vil give fugtskader på mur- og træværk.

Grønne områder

Grønne områder

Det kan godt betale sig at benytte sig af professionelle til pleje af grønne områder og anlæg i for eksempel beboelsesejendomme eller virksomheder. På den måde sikrer man sig, at de grønne områder bliver plejet af fagligt kompetent personale med stor erfaring og ekspertise.

Læs mere
Website by danielfrom.dk