+
+

Få styr på rodet og sikkerheden på din byggeplads

Vi hjælper til med alt fra etableringen af byggepladsen til nedtagning og slutrengøring inden afleveringen af byggeriet.

Få et tilbud

+
+
Arbejdsmandsopgaver

Arbejdsmandsopgaver

Mangler du en mand til at hjælpe med at slæbe materialer, sætte hegn op, lave forskallingsarbejde osv. Vores mandskab hjælper, hvor behovet er - og vi garanterer kendskab til sikkerhed på byggepladsen. Kontakt os, uanset hvilken opgave, så finder vi en løsning.

Oprydning

Oprydning

Hvordan ser byggepladsen ud, når den sidste svend har forladt pladsen efter en travl dag? Vi tilbyder den nødvendige rengøring og oprydning på pladsen. Sker der et uheld med fx vand eller storm, så har vi udstyr og mandskab til de fleste opgaver.

Rengøring af skurby

Rengøring af skurby

Du kan få skurvognsrengøring hos os med samme høje kvalitet i arbejdet som ved alle vores andre ydelser.
Vi har mange års erfaring med denne type af rengøring, så vi er i stand til at levere en fleksibel og kompetent service.

Sikkerhedsværn og tilsyn

Sikkerhedsværn og tilsyn

Vi sætter sikkerhedshegn op og fører tilsyn med arbejdsmiljøet på din byggepladsen. Hvis du har brug for det, tilbyder vi også døgn- og nøgletilsyn af din byggeplads. Kontakt os og fortæl om dine behov, så finder vi en løsning, der passer dig.

Støvsugning

Støvsugning

Støv fra jord, byggematerialer og biologisk materiale kan give fx eksem, allergi, stenlunger. Meget støv opstår, fordi affald og skidt ikke bliver fjernet med det samme, men hvis man holder byggepladsen ren med støvsuger eller vådfejning, kan man undgå mange af støvproblemerne.

Website by danielfrom.dk